Ingrijirea parului cu aloe vera

Probleme ale parului, cum ar fi caderea parului sau subtierea, uscaciunea sau grasimea, conditiile scalpului precum matreata sau solzii, sunt frecvente in fiecare zi. Pentru a rezolva aceste probleme legate de par va puteti baza pe un ingredient natural cunoscut pentru substantele sale nutritive, numit aloe vera. Aloe vera este cunoscut pentru proprietatile sale de ingrijire ale parului si a fost folosit ca ingredient in multe produse de ingrijire a parului, precum sampoane si balsamuri. Este considerat ca o alternativa perfecta pentru produsele comerciale, asa cum este cunoscut pentru ca promoveaza stralucirea si umiditatea, dar si previne caderea parului.

Va prezentam cateva puncte pentru ingrijirea parului ce utilizeaza aloe vera. Deci utilizati aloe vera pentru a avea un par sanatos si superb.

1. Promoveaza cresterea parului

Aloe vera contine enzime naturale numite proteolitice care ajuta la eliminarea pielii moarte prezenta pe scalp, care blocheaza foliculul de par si previne patrunderea de substante nutritive in par. Universitatea din Hawaii, cercetatorii au declarat ca putem urmari utilizarea de aloe vera pentru pierderea parului. Aceste enzime promoveaza, cresterea sanatoasa a parului. Aloe vera este folosita in vindecarea altor probleme ale parului, cum ar fi seboreea care reprezinta o acumulare de sebum pe scalp si care poate avea ca rezultat o chelie partiala. Actiunea keratolicului din aloe vera ajuta la descompunerea sebumului si la eliminarea celulelor moarte ale scalpului pentru a permite cresterea parului in continuare. De asemenea, diminueaza efectele Alopecia si proprietatile de alcanizare de aloe vera aduce pH-ul scalpului la un nivel dorit ajutand parul sa retina apa si umezeala.

2. Proprietati anti-matreata

Enzimele naturale (proteolitice), prezente in ajutor din aloe vera in tratarea matretii prin descompunerea celulelor moarte ale pielii prezente pe scalp. Aloe vera ajuta la stimularea circulatiei sangelui la nivelul scapului, ceea ce stimuleaza producerea de uleiuri hidratante, elimina uscaciunea si senzatia de mancarime care cauzeaza matreata. De asemenea, pastreaza uleiul natural al parului in echilibru pentru a prevenii un scalp excesiv de uscat sau de gras.

3. Balsam nutritiv

Aloe vera este plina de vitamina si minerale esentiale, care sa promoveze cresterea parului. Pentru a oferi proprietatile sale nutritive, puteti adauga gel de aloe vera in samponul regulat si veti restabili puterea si frumusetea parului. Pentru a experimenta cele mai bune rezultate, puteti combina de asemenea, gel de aloe vera cu lapte de cocos si uleiuri esentiale. Aceasta va prevenii caderea parului si promoveaza cresterea parului.

4. Balsam natural

Aloe vera este considerata ca fiind agent natural pentru par. Acesta ajuta la restabilirea stralucirii parului si pentru a-l face moale. Balsamul are proprietati naturale de aloe vera care imbunatatesc puterea si supletea firului de par. Aloe vera are o compozitie similara chimica de keratina, proteina care apare in mod natural in celulele de par.

Aloe vera poate restabili echilibrul scapului. Acum, va puteti lua la revedere de la produsee cosmetice scumpe si de la tratamentele ineficiente de par. Folositi propriul remediu din aloe vera, pentru un par sanatos.