10 sfaturi pentru infrumusetarea ochilor

Sporiti-va frumusetea ochilor cu un machiaj complet. Machiajul perfect al ochilor poate aduce atentia dorita pentru fata in timp ce problemele serioase ale machiajului pot aduce doar o evaluare negativa. Prin urmare, este esential sa intelegeti anumite lucruri despre machiajul ochilor. Va prezentam cateva sfaturi pentru a avea ochi frumosi.

1. Tipul de fard de ochi depinde in mare masura de tonul pielii, precum si de culoarea ochilor. Amintiti-va aceasta regula de baza si niciodata nu veti da gres. Este un mit faptul ca machiajul ochilor depinde de culoarea rochiei pe care o porti. De fapt, trebuie sa se potriveasca cu personalitatea dumneavoastra.

2. Fardul de ochi poate adauga o mare atentie asupra ochilor. Femeile cu tonuri inchise ale pielii trebuie sa aleaga fardurile de pleoape inchise, cum ar fi maro, nuante de bronz si verde in timp ce tonurile deschise trebuie sa aleaga roz, albastru si argintiu pentru fard de ochi.

3. Cei care au ochii verzi arata atractiv in nuante de verde si in tonurile de albastru. Tonurile de brown si prune ar fi potrivite pentru femeile care au ochii caprui.

4. Nuante mai deschise evidentiaza ochii si ii fac sa para mai mari in timp ce nuantele mai inchise minimizeaza aspectul. Puteti accentua ochii prin combinarea nuantelor deschise cu cele mai inchise.

5. Culorilen neutre, cum ar fi maro, bej, gri se potrivesc oricarei culori de ochi si ofera un aspect moale si natural.

6. Ochii caprui pot opta pentru nuante diferite pentru a da un aspect distinct de fiecare data. Utilizarea nuantelor deschise, precum piersica si roz combinate cu nuantele inchise evidentiaza ochii foarte bine. Puteti folosi, nuanta mai inchisa cu una mai deschisa pentru a lumina ochii. Cooordonati aceste nuante, cu nuante metalice precum cele aurii pentru a da o noua dimensiune aspectului dumneavoastra. Adevaratul truc consta in amestecarea artistica si impecabila a culorilor.

7. Daca doriti sa folositi un fard de ochi, trebuie sa evitati folosirea produselor expirate sau a celor care au o vechime mai mare de un an de zile. Investiti in noua colectie de nuante diponibile pe piata.

8. Cumparati doua sau trei nuante de fard de ochi. Utilizarea prea multor nuante poate da rezultate nedorite. Puteti combina doua culori pentru a da un aspect interesant ochilor dumneavoastra. De exemplu, pentru un ton de piele echitabil, utilizarea culorii metalice ca si argintul, impreuna cu o culoare albastru deschis poate crea o magie daca sunt utilizate cu atentie.

9. Amintiti-va sa aplicati baza inainte de a incepe machiajul ochilor astfel incat acesta sa dureze mai mult. Cu toate acestea, nu este nevoie de baza daca va doriti machiaj cochet.

10. Daca va doriti ochi mai luminosi atunci aplicati fardul de pleoape cu o perie uscata. Dar, daca scopul este de a avea o privire opaca atunci umeziti pensula si apoi aplicati fardul de ochi.